Klanten beoordeelden ons met een 9 uit 10

Reviews

Klanten waarderen ons met een 9!

Gemiddelde uit 108 reviews
Nog meer ervaringen bekijken?
Ga naar KlantenVertellen.nl

Onze klanten aan het woord

10

Uitstekend

Cabrio gekocht maar lekte, dus terug naar de garage, heel goed opgelost , gratis hersteld en andere auto mee , top service!!

10

Uitstekende service!

Wij hebben erg goede ervaringen bij dit bedrijf! Altijd een uitstekende service! Vriendelijk personeel die je altijd met een glimlach ontvangt. Eerlijkheid naar de klant staat bij hun voorop. Ze weten wie je ben en je bent niet zomaar een klant. Ik kan dit bedrijf zeker aanbevelen!

9

Met aandacht en prettige communicatie

Heb onlangs een nieuwe occasion aangeschaft waarbij Florijn Automotive zeer goed geholpen heeft. Ze waren goed bereikbaar en stopte de nodige tijd in het zoeken en aanschaffen van de auto. Zeer tevreden!

10

Goede service!

Fijn dat er autobedrijven zijn die met je meedenken en je echt willen helpen. Een leenauto die nodig was werd meteen gebracht. Super!

9

Een snelle en goede service...

s’ Ochtends belde ik omdat er een lampje kapot was, s’ middags kon ik direct langskomen (zonder afspraak) om het te laten repareren.

Ook had ik nog een aantal vragen waar goed en deskundig advies op werd gegeven, kortom bedankt voor de goede en snelle service!

10

Ze staan altijd voor je klaar.

Als ik onverwachts pech heb, of als ik een naar een andere auto op zoek ben, de mannen staan altijd voor mij klaar. Meedenkend en gericht op oplossingen. Topteam!