Klanten beoordeelden ons met een 9 uit 10

Over ons

Wij weten hoe het rijdt

Wij zijn het team van Florijn Automotive. Een team met een gezamenlijke passie voor de automotive en alle techniek die daarbij komt kijken. Noem ons vakidioten, dat doen we namelijk zelf ook. We zorgen dat we up-to-date blijven van de nieuwste ontwikkelingen in ons vakgebied. Waar mogelijk proberen we hier zelfs in voor te lopen.

Dit doen wij al sinds 1955 en we zijn van plan dit nog heel lang te blijven doen. We vinden het dan ook erg belangrijk dat we onze kennis op de beste manier bewaken, overdragen en uitbreiden.

Als Bosch Car Service mogen onze monteurs jaarlijks verschillende trainingen volgen. Maar dat is voor ons nog niet genoeg. Wij willen ├ęcht alles van automotive weten. Daarom volgen onze monteurs ook trainingen als diagnosespecialisten. Wij geloven dat we straks niet alleen automonteur zijn, maar ook programmeur. Met het gebruik van de modernste apparatuur kennen autotechniek en storingen voor ons geen geheimen. Wij helpen jou verantwoord op weg, nu en in de toekomst.

Ontmoet Florijn

Bosch Car Service

Als Bosch Car Service hebben goede service en kwaliteit bij ons altijd prioriteit.

Bovag-bedrijf

Wij voldoen aan de kwaliteitseisen van de BOVAG. Altijd BOVAG-
garantie bij aankoop van jouw auto.

Tevreden klanten

Onze klanten waarderen ons met een 9,5. Daar zijn we heel trots op!

Team Florijn Automotive

Ontmoet het team van Florijn Automotive

Ons team staat voor je klaar. En dat blijven we doen, ook in de toekomst. Hoe complex de techniek van auto’s ook wordt, wij lossen het voor je op. Samen verantwoord weer op weg.

Heb je een ingewikkelde vraag of heeft jouw auto een storing? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Ons team even voorstellen

Maickel Koender

Maickel Koender

Autotechnicus

Geurt den Dunnen

Geurt den Dunnen

Autotechnicus

Jaco van Engelenhoven

Jaco van Engelenhoven

Autotechnicus

Rens van Harn

Rens van Harn

Autotechnicus

Henrico van der Werfhorst

Henrico van der Werfhorst

Autotechnicus

Ivan Mijnders

Ivan Mijnders

Autotechnicus

Onze klanten aan het woord

10

Uitstekend

Cabrio gekocht maar lekte, dus terug naar de garage, heel goed opgelost , gratis hersteld en andere auto mee , top service!!

10

Uitstekende service!

Wij hebben erg goede ervaringen bij dit bedrijf! Altijd een uitstekende service! Vriendelijk personeel die je altijd met een glimlach ontvangt. Eerlijkheid naar de klant staat bij hun voorop. Ze weten wie je ben en je bent niet zomaar een klant. Ik kan dit bedrijf zeker aanbevelen!

9

Met aandacht en prettige communicatie

Heb onlangs een nieuwe occasion aangeschaft waarbij Florijn Automotive zeer goed geholpen heeft. Ze waren goed bereikbaar en stopte de nodige tijd in het zoeken en aanschaffen van de auto. Zeer tevreden!